Cum m-au cucerit electrocasnicele Toshiba? Sau de ce „e iubire” și în bucătărie?

Toshiba editat

Știați că în Japonia, cei care iubesc nu spun pur și simplu “te iubesc”? Formularea utilizată s-ar traduce corect în limba română prin expresia “e iubire.” La fel de simplu și de frumos cum ai spune “e zi” sau “e lumină.”

Sunt fana celor două cuvinte rostite împreună, adică “te”+”iubesc”=LOVE la mine (HA!)! Cu toate acestea, expresia “e iubire” îmi dă o stare și mai bună. E iubire peste tot, nu doar în cuplu sau de Ziua Îndrăgostiților!

Și dacă tot e iubire peste tot, orice te poate cuceri, așa-i? Orice poate…dacă poate! Dacă mi-ar fi spus cineva acum mulți ani că mă voi lăsa cucerită de o serie de electrocasnice, aș fi crezut că vorbește sub influența unei supradoze de zahăr.

Dar uite că o marcă japoneză de electrocasnice a reușit asta! Mai în glumă, dar mai mult în serios, pot spune că:

Eu+Electrocasnicele Toshiba=Love

Toshiba logo

M-au cucerit! De ce?

Eficiență ridicată

Electrocasnicele Toshiba sunt create în baza stilului de viață japonez “Takumi” – care presupune atingerea unui nivel superior de măiestrie și o atenție nemărginită la detalii.

Design spectaculos

Până la urmă, acest blog are #parfumdefemeie, așa că e important ce poate face bucătăria mea, dar și cum arată. Credeți-mă însă, și dacă avea parfum masculin, era a fel de importan designul! Stilul japonez “Takumi”, adică atenția sporită la detalii, ajută cum nu vă imaginați ca produsele Toshiba să aibă un design unic.

Tehnologie modernă

Când am ajuns în Tokyo prima dată, am știut că am aterizat în viitor. Așa că tot ce “aterizează” la mine în casă cu marca Toshiba vine clar de “mâine”. Japonia e sinonimă cu “tehnologie”, iar Toshiba e dovada că viitorul e unul bun. Cum spuneam mai sus, “e iubire”!

electrocasnice Toshiba

Toate acestea ridică în mod clar standardele în materie de electrocanice și arată că, până la urmă, dacă știi să o vezi, “e iubire” oriunde și oricând.  Și pentru că în Japonia iubirea adevărată se demonstrează, nu doar se afirmă, o să vă prezint de ce produsele Toshiba vă garantează dragoste la prima utilizare! Pe mine m-au cucerit!

DE CE SĂ ALEGI O MAȘINĂ DE SPĂLAT VASE TOSHIBA?

O mașină de spălat vase japoneză într-o casă românească spune clar “ e iubire” și “te iubesc”. Salvează nervi mulți, tu nu mai trebuie să te lupți zilnic cu munți de farfurii și poți să folosești timpul câștigat în moduri mai plăcute. Pentru iubire, nu?

O mașină de spălat vase Toshiba:

 • Are un design elegant, dar e și foarte utilă. Tehnologia Toshiba presupune un program cu nivel ridicat de igienă pentru a realiza o spălare puternică la 70°C.
 • Are incorporată o lampă UV în filtru pentru uciderea bacteriilor, iar pe părțile mașinii ce iau contact cu apa sunt aplicate tratamentele LIFE® anti-microbi, pentru asigurarea unui filtru antibacterial. Suntem conștienți cu toții cât contează sănătatea și “e iubire” când știi că până și mașina ta de spălat vase are grijă de tine.
masina de spalat vase Toshiba
 • deține un coș culisant mai flexibil și mai sigur ca niciodată.

Toshiba oferă varianta mașinilor de spălat vase mini, care nu ocupă mult spațiu și sunt gata de utilizare fără a trece prin instalarea complexă și problematică. Mai mult, mașina de spălat mini are și funcția aburi. Mai precis, puteți steriliza lucrurile bebelușului sau puteți curăța până la strălucire obiectele din sticlă prin aburul generat în timpul curățării.

masina de spalat vase

Puteț vedea toată gama de mașini de spălat vase Toshiba AICI.

DE CE SĂ ALEGI UN APARAT FRIGORIFIC TOSHIBA?

Vă povesteam mai sus de filosofia Takumi, în baza căreia sunt create produsele Toshiba. La aparatele frigorifice se vede clar nivelul de măiestrie și atenția maximă la detali. Doar nu degeaba cele mai importante asociații internaționale au acordat aparatelor frigorifice Toshiba premii pentru design. Liniile inovatoare, jocurile de lumină pentru înfrumusețarea profilurilor, eleganța și unicitatea obiectelor precum și alegerea materialelor de calitate au condus la asta.

În plus, aparatele frigorifice Toshiba beneficiază de:

 • Tehnologia 3 System, adică de 3 sisteme de răcire, care fac  posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor.
 • Zonă de conversie prin care se extinde capacitatea frigiderului cu 15% cu o singură atingere a unui buton. Se poate depozita o cantitate suplimentară de 91 de litri de alimente proaspete, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider. În plus, datorită temperaturii care poate fi reglată de la -18° la 7°, este posibil să păstrați legume, fructe, pește și carne în același compartiment.
frigider
 • Tehnologie Dual inverter,  capabilă să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. În plus, compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare.
 • Tehnologie Plasma Pure care produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul. La fel ca și mașinile de spălat vase, aparetele frigorifice Toshiba au grijă de tine. E plăcut să știi asta, nu?

Mai mult, aparatele frigorifice cu uși duble au 26 de compartimente, astfel încât să ofere mult spațiu pentru toate cumpărăturile săptămânale. Practic, au cu până la 30% mai mult spațiu față de aparatele frigorifice din aceeași gamă de pe piață!

Puteți descoperi întreaga gamă de aparate frigorifice AICI.

DE CE SĂ ALEGI O MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE TOSHIBA?

Toshiba oferă o linie de mașini de spălat rufe care la rândul lor au grijă de tine. Asta pentru că îți pot satisfice toate dorințele: curăță și igienizează, dar economisesc timp și energie.

Noua tehnologie de spălare –The Great Waves, este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării „The Great Wave off Kanagaza”. În traducere liberă, e vorba de “Marele Val”, una dintre cele mai cunoscute opere de artă japoneză din lume. Tehnologia este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.

masina de spalat rufe

Garnitura antibacteriană a mașinilor de spălat din această gamă conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor. Se asigură astfel o igienă corectă și sănătoasă.

În plus, curățarea tamburului mașinii de spălat cu apă fierbinte de 90 °C poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând cuva în același timp.

Mai mult, designul îți fură privirea și este în același timp ergonomic.

Puteți alege o mașină de spălat de AICI. Cu iubire, vă recomand una cu uscător. M-am decis însă greu, pentru că și cele cu încărcare frontală au la fel de multe de oferit.

DE CE SĂ ALEGI UN CUPTOR CU MICROUNDE TOSHIBA?

Am lăsat intenționat cuptoarele cu microunde la final, pentru a încheia articolul cu mare, mare drag. Cuptorul cu micounde Toshiba e cel mai nou cadou pe care l-am făcut bucătăriei mele! Exact cum apare și pe site-ul Toshiba, îi dă chiar o notă de frumusețe. În plus, învelișul ceramic e foate ușor de curățat: folosesc o cârpă umedă și gata. Mă pot apuca iar de pregătit ceva bun, nu doar să încălzesc mâncarea! Mai ales că pot pregăti ceva mai sănătos, cum îmi place mie și pot prăji fără grăsimi în exces. Datorită unui grătar cu circulație a aerului fierbinte, mâncarea este gătită în interior și în exterior doar cu o picătură de ulei.

Și mai tare mă bucură pe mine funcția Grill! Abia aștept să o folosesc la sfârșitul pandemiei, când voi putea să îmi invit liniștită prietenii la un grătar perfect! Pregătit de mine!  

cuptor cu microunde

Până atunci am toate șansele să fiu o bucătăreasă și mai bună! Mai ales că mă ajută cuptorul să

 • pregătesc gustări delicioase la temperaturi scăzute și chiar să “ajut” aluatul să crească mai repede și mai bine! De câte ori nu mi-am dorit asta când mâncam gogoșile cu ochii minții!
 • să mențin vasele calde fix pentru momentul când voi servi un prieten invitat la masă cu ceva bun;
 • să dezgheț alimentele mai repede, fără să mai fiu nevoită să scot carnea din congelator dimineața, ca să o pregătesc spre seară;

Am spus că a fost un cadou pentru băcătăria mea acest cuptor cu microunde? De fapt, a fost un cadou în primul rând pentru mine! Acesta! Puteți să vă faceți și voi un dar de AICI!

Ce ar mai fi de spus?

Știți că se zice că dragostea trece prin stomac? Eu cred că, mai nou, dragostea trece prin bucătărie, înainte să ajungă prin stomac! Cel puțin bucătăria mea a fost cucerită de electrocasnicele Toshiba! La fel ca și mine!

Pana la urmă, dragostea e un stil de viata! Si Toshiba la fel, nu?

FOTO: SHUTTERSTOCK/TOSHIBA

HAI SĂ NU STĂM ÎN CASĂ, HAI SĂ STĂM ACASĂ! MICI PAȘI JAPONEZI PENTRU O VIAȚĂ FRUMOASĂ ACASĂ

CA SĂ POȚI SĂ APEȘI ACCELERAȚIA, E IMPORTANT SĂ ȘTII CÂND ȘI CUM SĂ PUI FRÂNĂ! ÎN VIAȚĂ, NU DOAR LA VOLAN!

DACĂ MĂ IUBEȘTI, LASĂ-MĂ SĂ MĂ DOARĂ! ȘI AI ÎNCREDERE CĂ O SĂ FIU MAI BINE DECÂT BINE!

IADUL E PAVAT CU INTENȚII BUNE: ALE MELE ȘI ALE TALE! DE CE?

10 Comments

 • Ionut
  Reply

  Naze sore wa aidesu ka? (trad. din japoneza – „De ce e iubire?”)
  Pentru ca ofera calitate prin produsele pe care le comercializeaza, pentru ca raportul calitate – pret este net superior firmelor concurente. Dar, ce este si mai important, constituie faptul ca Toshiba cauta mereu sa se autodepaseasca prin upgrate-urile produselor ce au ca scop pastrarea calitatii serviciilor, dar si a sanatatii persoanelor care le folosesc.
  Mi-a placut modul in care ai descris produsele acestei firme, dar si descrierea bucatariei personale, lucru care ma face sa spun, sincer si intr-un limbaj al trustului PRO, ca esti o „gospodina fara pereche”. La ce dotari va avea bucataria ta in decursul acestui an, nu ar trebui sa mire pe nimeni daca, in dreptul numelui tau, va fi scris cuvantul „chef”.
  Cred ca, daca imparatul Naruhito ar citi cele doua articole despre tara sa, sigur ai primi o scrisoare de multumire din partea lui, dar si cateva cadouri, cum ar fi o distinctie, vizita in gradina merilor infloriti, dar in zona unde publicul nu are acces, si vreo cateva saptamani de vacanta, all inclusive, prin cele mai frumoase orase, bineinteles totul achitat de catre imparatul Japoniei.
  De fiecare data cand aud cuvantul „Japonia”, imi vine in minte numele cainelui caruia i-au facut si statuie in semn de respect pentru devotamentul si iubirea pe care a aratat-o stapanului sau, chiar si dincolo de moartea acestuia. De altfel, o rasa similara este si cainele Ramonei Paun, caine pe care il indragesc foarte mult si ma bucura fiecare story al ei in care apare si Kido.
  Intr-o ultima postare, spunea cum era sa il piarda definitiv pe Kido, atunci cand acesta a decis sa mearga pe gheata unui lac din capitala, dupa niste rate. Doar sansa a facut ca gheata sa nu se crape, iar Kido sa cada in apa, sub aceasta, dar si insitentele Ramonei care l-a strigat in continuu si a insistat ca acesta sa revina la mal. Nu stiu cum m-as fi simtit in ziua aceea, daca Ramona posta o veste trista despre Kido.
  Energia lui Kido o am si eu, insa vremurile pe care le traim nu imi dau voie sa o pun in aplicare, asa ca sper in vremuri mai bune, cu sau fara soare, dar fara masca si alte restrictii.
  Sanatate multa si bafta in continuare!

  • Cristina Maria
   Reply

   ce fain mi-ai scris tu, mulumesc mult si multumesc ca urmaresti materialele pe care le public

   „gospodina fara pereche”-mai am pana acolo, dar poate mi-o ia bucataria inainte, hahaha

   te referi la cainele Hachiko? Daaaaa, eu am plans cand am fost la statuia lui in Tokio, e o energie speciala acolo; si cand am vazut filmul am plans de numa’; am un prieten f bun care are doi caini Akita si ii iubesc tare; deocamdata stau la bloc, dar daca ma duc la casa, Akita o una din prioritati

 • Ivona
  Reply

  Bună, Cristina! Prezinți așa de plăcut aceste obiecte de nelipsit dint-o casă, încât m-ai făcut să mă gândesc că nu ar fi rău să dau bucătăriei mele posibilitatea de a se ,, îndrăgosti” de ceva nou! ??

 • Vasi
  Reply

  ? Cred că și bucătăria mea ar ,,iubi” la nebunie minunăția aceea de aparat frigorific!!!
  Ție îți doresc sănătate , spor în ceea ce-ți propui și..cadouri speciale !!?

 • Marius
  Reply

  hihi. Dragostea trece prin cuptor, apoi prin frigider daca mai ramane ceva si pentru alta data. Si apoi prin cuporul cu microunde .. a doua zi. 🙂 Ce ramane dupa dragoste ajunge in masina de spalat vase (sau de spalat rufe daca e cu nabadai) :))))

 • Adriana
  Reply

  interesanta prezntare a unor electrocasnice, foarte creativa! nu sunt eu cea mai mare gospodina, dar nu m-am plictisit sa citesc despre bucatarie:)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *